Consultar o visitar-se

Demanar cita

Pots programar la visita amb el teu professional de referència en medicina, infermeria, pediatria, odontologia o podologia, així com consultar les visites pendents i anul·lar-les.

Recorda que és molt important que anul·lis la cita si creus que no hi podràs assistir, per tal que una altra persona pugui aprofitar la visita.

Per a qualsevol tràmit, és imprescindible que t’identifiquis amb la teva targeta sanitària individual (TSI).

Si no disposes de targeta sanitària, obtindràs tota la informació necessària aquí.

Consultar o visitar-se

La Meva Salut

La Meva Salut és un espai personal de salut digital que permet a la ciutadania relacionar-se de manera no presencial amb el Sistema de Salut de Catalunya. Facilita als seus usuaris la consulta d’informes clínics, diagnòstics i resultats d’anàlisis clíniques i proves que formen part de la seva història clínica.

També es pot accedir al Pla de medicació vigent per anar directament a la farmàcia, demanar visita d’atenció primària i accedir a diversos serveis d’atenció no presencial com l’eConsulta, que permet realitzar consultes als professionals sanitaris, fer tràmits i enviar documents. A “Informes clínics” es poden consultar i descarregar els comunicats mèdics de baixa i alta laboral.

Els pares, mares o responsables legals poden demanar l’accés a La Meva Salut dels seus fills o filles menors de 18 anys i dels tutelats.

A La Meva Salut hi podeu accedir des del web o descarregant-vos l’app

Fes-te digital en salut