Carregant Esdeveniments

Programa ‘Compartim els dijous?’

27 juny @ 10:00 - 12:00

L’ABS La Roca del Vallès organitza el programa d’activitats ‘Compartim els dijous?’. El cicle, dirigit a persones de més de 55 anys, consta de deu sessions que se celebraran l’últim dijous de cada mes a les 10 h al Centre Cultural La Roca del Vallès. Hi col·laboren l’Ajuntament de La Roca del Vallès i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

La primera sessió, que es durà a terme el 29 de febrer, tractarà sobre una salut mental activa; la del 21 de març girarà al voltant de la criança compartida; la de l’11 d’abril serà sobre l’envelliment saludable; la del 25 d’abril abordarà la sexualitat a la vida adulta; la del 30 de maig, se centrarà en l’entrenament físic a l’edat adulta; la del 27 de juny, en  una alimentació saludable; la del 26 de setembre, en els fàrmacs; la del 31 d’octubre, anirà sobre les voluntats anticipades; la del 28 de novembre parlarà dels primers auxilis i la del 19 de desembre de les etapes de la vida i el dol.

Per a més informació, cal dirigir-se al taulell de l’ABS La Roca. Les places són limitades. Consulteu el cartell de les sessions aquí.

Compartir aquest esdeveniment

4816352
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detalls de l'activitat

Data:
27 juny
Hora:
10:00 - 12:00
Categories d'Esdeveniment:
,