Carregant Esdeveniments

Programa ‘Compartim els dijous?’

25 abril @ 10:00 - 12:00

L’ABS La Roca del Vallès organitza el programa d’activitats ‘Compartim els dijous?’. El cicle, dirigit a persones de més de 55 anys, consta de deu sessions que se celebraran l’últim dijous de cada mes a les 10 h al Centre Cultural La Roca del Vallès. Hi col·laboren l’Ajuntament de La Roca del Vallès i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

La primera sessió, que es durà a terme el 29 de febrer, tractarà sobre una salut mental activa; la del 21 de març girarà al voltant de la criança compartida; la de l’11 d’abril serà sobre l’envelliment saludable; la del 25 d’abril abordarà la sexualitat a la vida adulta; la del 30 de maig, se centrarà en l’entrenament físic a l’edat adulta; la del 27 de juny, en  una alimentació saludable; la del 26 de setembre, en els fàrmacs; la del 31 d’octubre, anirà sobre les voluntats anticipades; la del 28 de novembre parlarà dels primers auxilis i la del 19 de desembre de les etapes de la vida i el dol.

Per a més informació, cal dirigir-se al taulell de l’ABS La Roca. Les places són limitades. Consulteu el cartell de les sessions aquí.

Compartir aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Detalls de l'activitat

Data:
25 abril
Hora:
10:00 - 12:00
Categories d'Esdeveniment:
,