Esteu aquí: Inici Pàgines ocultes Procés d'Intervenció Comunitària Per què un projecte?

Per què un projecte?

  • Perquè la realitat social que vivim és complexa i els problemes es produeixen per múltiples causes i no hi tenim resposta si els valorem per separat.
  •  Perquè pensem que atenent problemes de salut només des de la consulta no s'aborda integralment el conjunt de problemes sanitaris i socials que afecten la comunitat.

  •  Perquè comptem amb  recursos tècnics i professionals en Serveis Socials, Serveis Sanitaris, Educació, Inserció Laboral, Joventut, etc... però de forma individualitzada. Es fan dirigits a la comunitat però no amb la comunitat.

  • Perquè també les administracions funcionen de forma descoordinada i a la vegada persegueixen la millora de la societat.

  •  Perquè hi ha una part de la població treballant en múltiples associacions però no es coneixen entre ells els seus projectes; i hi ha una altra part de la població que no participa activament de la vida de la comunitat.

 Per això, els tècnics sanitaris hem detectat la necessitat d'iniciar un procés d’organització i desenvolupament de la comunitat que aconsegueixi agrupar els esforços de tots per transformar la realitat de la comunitat en què vivim,  millorant la seva qualitat de vida.

 

Eines personals